Ander huis

Doorstromer: verhuizen

Ben je in bezit van een eigen huis en ga je verhuizen? Dan moet je met meer zaken rekening houden dan toen je voor het eerst een huis kocht.

Hypotheekadvies als je gaat verhuizen


Wellicht krijg je te maken met "oude" fiscale regels en de nieuwe regelgeving sinds 1 januari 2013. Is je hyptheek lager dan wat je huis nu opbrengt als je het verkoopt, of staat je huis "onder water" en krijg je te maken met een restschuld? Tegen al deze zaken en meer, kan je aanlopen.
Maak daarom met Bas een afspraak om te laten berekenen wat je kunt lenen op basis van je inkomen. Daarnaast bekijkt hij of je je huidige hypotheek mee kan nemen of dat je beter kan overstappen naar een nieuwe geldverstrekker, neem dan contact met ons op.

De voordelen van hypotheekadvies bij Van Kooten Hypotheken


  • Persoonlijke begeleiding van kennismaking tot en met notaris.
  • 100% onafhankelijk hypotheekadvies.
  • Taxatierapport wordt geregeld.
  • Slimme werkwijze wat je meteen merkt in je portemonnee.
  • Scherp tarief van € 1.750,-.
  • Hypotheek en verzekeringen onder 1 dak.

Gratis hypotheekgesprek inplannen


In het eerste gesprek zullen wij ons aan u voorstellen, onze visie toelichten en uitleggen hoe wij werken.

De weg in hypothekenland kennen wij als geen ander. Daardoor kunnen wij u vertellen waar u op moet letten bij het afsluiten van een hypotheek. U krijgt handige tips en nuttige informatie waarmee u uw voordeel kan doen. Uiteraard krijgt u een eerste indicatie van de maandlasten. Daarnaast kijken we of de hypotheek die u nodig heeft bij uw inkomen en uitgaven past.

Wij nemen de kosten van dit eerste gesprek voor onze rekening! 

Neem contact met ons op

Share by: